Noutati

Hoţ la furat într-o farmacie din Bacău

Un individ din municipiul Bacău care a intrat ziua în amiaza mare într-o farmacie din centrul oraşului,  a furat de pe rafturi produse naturiste şi cosmetice în valoare de aproximativ 2.600 de lei. Şi asta nu o dată, ci în patru zile, fără ca măcar să se sinchisească de camerele de supraveghere.

Se observă că în două din cele patru zile în care a fost înregistrat, individual are acelaşi mod de operare. Diferă doar geaca, pe care a schimbat-o, precum şi ora la care a intrat în farmacie. Pe 2 februarie, individul se pare că nu a venit pregătit şi şi-a îndesat marfa furată doar sub geacă, însă a doua zi a adus cu el o sacoşă, pe care a umplut-o cu marfă.

După cum se vede, bărbatul nu alegea produsele la întâmplare, şi numai după o temeinică documentare se hotăra pentru cele mai căutate şi cu o valoare mai mare. Asta, deoarece la scurt timp după ce ieşea din farmacie, bărbatul revindea marfa la un preţ mult mai mic. Sătui de atâtea furturi, patronii au sesizat poliţia, iar autorul a fost identificat la sfârşitul săptămânii trecute ca fiind un băcăuan de 38 de ani.

Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul său şi a unui alt suspect, însă nu a mai recuperat decât zece la sută din prejudiciu. Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată.

Pentru filmulet si restul articolului, click aici.

Sursa articol: zdbc.ro