Servicii

Monitorizare si Interventie Rapida

Departamentul Tehnic efectueaza proiectarea, instalarea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul AZIA. Monitorizarea obiectivelor la dispecerat se efectueaza prin transmisie telefonica, radio si GPRS.

Citeste mai multe +

Paza Obiective

Departamentul de Paza si Protectie pune la dispozitie logistica si agenti de paza pentru paza obiective in post fix sau mobil, la sedii de institutii private sau de stat.

Citeste mai multe +

Servicii pentru Familie

Sisteme de Alarma pentru locuinte si monitorizare prin GPS a automobilului sau a membrilor familiei. Cu toate ca hotii si talharii au castigat tot mai mult teren in Bacau, numarul furturilor din locuintele protejate de Azia Security Systems a atins cifra zero in anul 2011.

Citeste mai multe +

Garda de Corp

Azia Security Systems asigura servicii de escorta pentru delegatii, VIP-uri sau paza personala. Cateva dintre serviciile oferite sunt: paza si protectie personala, monitorizare pe toata durata actiunii cu tehnologie profesionista, asigurarea logistii necesare in cazul deplasarilor, evacuare rapida, neutralizarea elementelor ostile.

Citeste mai multe +

Transport Securizat de Valori

Transportul securizat al valorilor in zona de responsabilitate a banilor, coletelor de orice dimensiune, sigilate si inchise ermetic, se face cu mijloace proprii avizate, in permanenta legatura radio cu baza, pe trasee prestabilite prin ordine de livrare sau ridicare.

Citeste mai multe +

Cursuri de Formare Profesionala

Azia Security Systems este autorizata, in conformitate cu prevederile O.G 129/2000, de Consiliul National de Formare Profesioanala a Adultilor – Comisia de Autorizare a judetului Bacau – cu numarul 000016, sa organizeze programul de calificare pentru ocupatia de “Agent paza si Ordine”, cod COR NC.5169.1.1., fiind inregistrata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesioanala a Adultilor sub nr.04/16/01.04.2004.

Citeste mai multe +